Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Céges adatbázisok képes leírás - Cégkereső.tlap.hu
részletek »

Céges adatbázisok - Cégkereső.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegkereso.tlap.hu » Céges adatbázisok
Keresés
Találatok száma - 25 db
Ajtónyitás zárnyitás

Ajtónyitás zárnyitás

Ajtónyitás és zárnyitás végzése Budapesten. Nyílászárók zárszerkezeteinek felnyitása modern eszközökkel, ha a betörők megrongálták a zárszerkezetet, ha beletört a zárba a kulcsa, vagy bármi más okból, ha a lakásába nem tud behatolni. Amennyiben az ajtó nem nyílik ki, sokan pánikba esnek. Amennyiben egy ajtón nem tudunk keresztülhatolni, pláne ha ez az ajtó lakásunk bejáratának ajtaja, félelem tör ránk és számos negatív gondolat fut át a fejünkön. Amennyiben a baj megtörténik, bármilyen oknál fogva hívja telefonon ajtónyitáshoz felállított ügyfélszolgálatunkat, mely után a szakember a helyszínre siet és rendbe teszi a zárszerkezetet, hogy Ön otthonába be tudjon menni, vagy ki tudjon jönni onnan. Zárszerelő kollégánk nagyszerű tapasztalatával és garanciákkal javítjuk meg a nyílászáróban esett károkat.

Balatoni Infó

Balatoni Infó

Célunk: hogy minden korosztály megtalálja a neki megfelelő kikapcsolódási lehetőséget Balatonon. Ennek megfelelően igyekeztünk széles tartalmat biztosítani mind látogatóinknak, mind üzleti partnereinknek. Olyan cégeknek, szolgáltatóknak ajánljuk oldalunkat, akik szívesen mutatják be magukat, termékeiket, szolgáltatásaikat Közösségi Portálunkon. Megtalálható az oldalon: szálláshelyek, utazási ajánlatok, szórakozóhelyek, disco, casino, kávézó, pub, éttermek, pizzériák, mozik, színházak, kiállítások, kirándulás, látnivalók, programok, koncertek, fesztiválok, rendezvények, szabadidő központok, sport, fürdők.

Borsodi, miskolci cég katalógus, cégkereső

Borsodi, miskolci cég katalógus, cégkereső

Üzleti partnert, vagy valamilyen terméket, szolgáltatást keres Borsod megyében, vagy a megyeszékhelyen, Miskolcon? Látogasson el a BorsodiCeg portálra. Regisztrálja Ön is vállalkozását, ha Borsod megyében vannak érdekeltségei. A regisztráció csupán 5 perc és utána várhatja a megrendelőket, építheti kapcsolatait.

Budapesti Infó

Budapesti Infó

Célunk: egyszerűen és gyorsan hozzáférhető információs adatbázis létrehozása, amely segítséget nyújt a Budapest lakóinak, kiválasztva a számukra legjobb cégeket, és igényeiknek legmegfelelőbb megoldásokat és hogy az adott cégről minden információ megtalálható legyen. Több komplex adatbázisunk van, amely a Budapesten működő vállalkozókat, vállalkozásokat tevékenységi körük szerint tartja nyilván. Több mint 600 tevékenységi kör található meg az oldalon. Elsősorban a 14-70 éves korosztálynak kívánunk egy át fogó szolgáltatást nyújtani, hogy különösebb utánjárás nélkül, minden lehetőségről egy helyen tudjanak tájékozódni. Tematikájában az oldal egy rendszeresen frissülő hírbázisra épül, mely alapjaiban a partnereinktől kapott PR, vagy infócikkekből áll, kiegészülve saját híranyagainkkal. Ezek mellett a szerződött partnereinket tevékenységük szerint csoportosítva, külön al- oldalainkon mutatjuk be, ahol lehetőséget biztosítunk a felhasználóinknak a partnereinkkel történő közvetlen kapcsolatfelvételre.

cegadatbazis.COM - cégkereső, cégadatbázis, cégkeresés,

cegadatbazis.COM - cégkereső, cégadatbázis, cégkeresés,

Üdvözöljük a Cegadatbazis.COM rendszerben! A Portál célja az, hogy a magyarországi vállalkozásokat, cégeket, szervezeteket egy adatbázisba gyűjtse, és adataikat mindenki számára elérhetővé tegye. Ezt a lehetőséget kínáljuk fel Önnek is! Bizonyára Ön is találkozott már azzal a problémával, hogy egy adott tevékenységgel foglalkozó céget / szervezetet / vállalkozást keresett, de sehol sem találta meg az Önnek megfelelőt. Ilyenkor az ember hova is fordulhat? Elővehet különböző nyomdai kiadványokat, hirdetési újságokat, magazinokat. Ezek azonban nem naprakészek. Nem biztos, hogy megleli ezen a módon az Ön által keresett vállalkozást. További problémát jelenthet az, ha egy lakhelyétől / székhelyétől távoli településen keres. Tegyük fel, szolgáltatási / értékesítési területe eddig Pest-megyére határolódott, azonban szeretné bővíteni ügyfélkörét, és a soprioniakat venné célba. Vajon hogyan juthat információhoz az adott megyében található vállalkozásokról? Újságok? Folyóiratok? Közlönyök? Internet?... Igen, Internet! Rendben, de ott hol? Mit és hogyan, merre, hol keressen? Mi tudjuk a megoldást... Itt! cégkereső, cégadatbázis, cégkeresés, cég, vállalkozás, vállalkozás-kereső

cégek munkák

cégek munkák

Tematikus cégadatbázis, speciális ajánlatkérő opcióval. Versenyeztesse a szakma képviselőit országosan. Egy munkára akár több cég is küldhet ajánlatot. Folyamatosan bővülő országos cégadatbázis. Válasszon szolgáltatást és kérjen be ajánlatot akár több cégtől is, majd válassza ki az Ön számára legkedvezőbbet.

Cégjegyzék.info - Több, mint cégjegyzék...

Cégjegyzék.info - Több, mint cégjegyzék...

A rendszeresen internetezők száma napjainkban is folyamatosan emelkedik, az Ön potenciális vevőinek egyre nagyobb része keres információt a világhálón. Ha szeretne a mostaninál több vevőt elérni a weben, akkor ismerje meg a cegjegyzek.info.hu Standard szolgáltatását és hasznosítsa most teljesen ingyen!

CID Cég-Info Kft.

CID Cég-Info Kft.

Cégünk, a CID Cég-Info Kft. 1989-ben alakult, ott volt a magyar direktmarketing-piac bölcsőjénél és azóta is meghatározó szerepet tölt be a szakmában. Cégünk címlisták kialakításával és címkiválasztási tanácsadással kezdte tevékenységét, ezt azóta kiszélesítette a direkt marketing csaknem minden területére. A CID Cég-Info Kft. volt az első kelet-közép-európai cég, melyet az EDMA, az Európai Direkt Marketing Szövetség tagjai közé vett fel 1994-ben. Cégünk széles körű nemzetközi kapcsolatai és szervezetbeli tagságai révén lépést tart a szakmai élvonallal, egyik szervező és alapító tagja a Magyar Direkt Marketing Szövetségnek. A CID Cég-Info Kft. folyamatosan bővíti tevékenységét, és így ma már egy kézből kínálja az integrált direktmarketing-szolgáltatásokat. Minden, ami ma direkt marketing, az nálunk rendelkezésre áll! Teljeskörű kínálatunkban céges- és fogyasztói címjegyzékek, marketing adatbázisok, direkt marketing, telemarketing, piackutatás, nyereményjátékok lebonyolítása, weboldal tervezés, fax marketing, e-mail és SMS marketing, CRM és hűségprogramok menedzsmentje, nonprofit marketing, geomarketing, elemzés-optimalizálás és adatvédelmi tanácsadás is szerepel.

D&B - Globális üzleti adatbázis

D&B - Globális üzleti adatbázis

A D∓ globális üzleti adatbázisa több mint 144 millió vállalkozás adatait tartalmazza világszerte és 1,6 millió vállalatcsoport kapcsolatait tárja fel. A rendszer megteremti a korlátlan keresés lehetőségét számtalan kritérium alapján, ezáltal kiváló eszköze az új partnerek felderítésének, ugyanakkor bármely cégről begyűjthetők az alapvető kapcsolati, hitelkockázati információk is. A D∓ nemzetközi rendszerében pár kattintással kiderítheti a felhasználó, hogy az adott cég létezik-e, megismerheti kapcsolati, tulajdonosi, menedzsment adatait és főbb pénzügyi információit. A GRS (Global Reference Solution) túllép minden eddigi megoldáson, hiszen nemzetközi családfákat képez a rendszerben szereplő cégadatokból. Tehát egy adott céget nemzetközi családfákban elhelyezve felmérhető, hogy a családfán belül vannak-e további értékesítési lehetőségek, vagy éppen a kockázatok csökkenthetőek, hiszen a vállalatcsaládban szereplő egyik céggel kapcsolatos kellemetlen tapasztalat esetén távol tarthatja magát egy, a vállalatcsalád másik tagja által jelentett kockázatoktól. A rendszer a belföldi és nemzetközi kockázatok kezelésén túl lehetővé teszi új értékesítési potenciál felderítését.

Hirdetés
Győr-Moson Sopron megyei Infó

Győr-Moson Sopron megyei Infó

Célunk egy egyszerűen és gyorsan hozzáférhető információs adatbázis létrehozása, amely segítséget nyújt a megye lakóinak, kiválasztva a számukra legjobb cégeket, és igényeiknek legmegfelelőbb megoldásokat, és hogy az adott cégről minden információ megtalálható legyen. Több komplex adatbázisunk van, amely a megyében működő vállalkozókat, vállalkozásokat tevékenységi körük szerint tartja nyilván. Több mint 600 tevékenységi kör található meg az oldalon.

HBI - céges adatbázis

HBI - céges adatbázis

Beszerzési, értékesítési és marketing információk azokról a jelentos bel- és külföldi vállalkozásokról amelyek az ön volt, jelenlegi vagy leendo partnerei. Az egységessé váló európai piacra igyekvő vagy a szűkebb régiókon belül partnereket kereső vállalatok számára egyaránt fontos, hogy földrajzi elhelyezkedésüktől függetlenül mindenhol hasonlóan megbízható és jó minőségű céginformációs forrásokat találjanak. Kifejezetten e célok szolgálatára alapított vegyesvállalatot 1990-ben két nagy múltú nyugat-európai konszern, amelyek több évtizede piacvezetőként szolgáltatnak cég- és marketinginformációkat. A svéd BONNIER cégcsoport, és a német Verlag Hoppenstedt ∓o. közös leányvállalatai Csehországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Németországban és Olaszországban működnek. A hazai információs igények kiszolgálására 1990 decemberében alapítottuk meg a magyarországi leányvállalatot a Magyar Gazdasági Kamara aktív részvételével. A HBI Company Data Kft. azóta 'tiszta profilú' cégként működik. Kizárólagos tevékenységként a magyar gazdaság nagy- és középvállalatairól gyűjt, illetve szolgáltat részletes, pontos és aktuális céginformációt.

Longwood - céges adatbázis

Longwood - céges adatbázis

Gyorsan, kényelmesen, sorban állás nélkül beszerezheti bármely magyarországi bejegyzett cég hiteles és hatályos cégkivonatát, mérlegét, eredmény-kimutatását és névjegyét, közhiteles cégkivonatot, mindezt közvetlenül az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium céginformációs adatbázisából. A megrendelés teljesítése faxon, e-mail-en vagy futárral történhet.

Márton Zoltán

Márton Zoltán

Online cégtár és tudakozó. Teljes körű bemutatkozási lehetőséget biztosítunk cégek és vállalkozások részére. Cégadatbázis Magyarországi cégekről, vállalkozásokról ad információt fényképekkel, bemutatkozással, tevékenységi körök megjelölésével elérhetőség, nyitva tartás megadásával. Az online céginformációs rendszerben térképes keresőn szűrhető le tevékenységi kör szerint cégek telephelye, székhelye, elérhetősége egy adatlapon. Azon dolgozunk, hogy Ön egyszerűen, áttekinthetően megtalálja a legmegfelelőbb üzleti partnerek adatait, elérhetőségét. Az online cégtár tájékoztató jellegű, és közhiteles okiratként nem használható fel. Online cégkereső: tevékenység, cím, cégnév, esetenként adószám szerint.

Megyei Infó

Megyei Infó

Célunk: egyszerűen és gyorsan hozzáférhető információs adatbázis létrehozása, amely segítséget nyújt az ország lakóinak, kiválasztva a számukra legjobb cégeket, és igényeiknek legmegfelelőbb megoldásokat és hogy az adott cégről minden információ megtalálható legyen. Több komplex adatbázisunk van, amely az országban működő vállalkozókat, vállalkozásokat tevékenységi körük szerint tartja nyilván. Több mint 600 tevékenységi kör található meg az oldalon. Elsősorban a 14-70 éves korosztálynak kívánunk egy át fogó szolgáltatást nyújtani, hogy különösebb utánjárás nélkül, minden lehetőségről egy helyen tudjanak tájékozódni. Tematikájában az oldal egy rendszeresen frissülő hírbázisra épül, mely alapjaiban a partnereinktől kapott PR, vagy infócikkekből áll, kiegészülve saját híranyagainkkal. Ezek mellett a szerződött partnereinket tevékenységük szerint csoportosítva, külön al- oldalainkon mutatjuk be, ahol lehetőséget biztosítunk a felhasználóinknak a partnereinkkel történő közvetlen kapcsolatfelvételre.

Német cégalapítás

Német cégalapítás

Cégünk 2000 óta foglalkozik németországi cégalapításokkal s ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal. 10 éves tapasztalatunk segít hozzá ahhoz, hogy otthon vagyunk minden cégforma létrehozásában (GmbH, UG, GbR, AG). Müncheni irodánk az első teljes egészében magyar tulajdonban lévő német vállalkozás, amely németországi vállalkozások megsegítésével foglalkozik Németországban. Irodánk képviseletek beindításával, cégek, vállalkozások alapításával, cégátalakításokkal, cégmegszüntetéssel, cégadásvétellel székhelyszolgáltatásokkal, és az ehhez kapcsolódó munkavállalási-, és tartózkodási engedélyek beszerzésével valamint a legális működéshez és tartózkodáshoz szükséges eljárások, gépkocsi vásárlás, biztosítási és finanszírozási ügyintézéssel foglalkozik. Jogi garanciát vállalunk mindennemű tevékenységünkre. Németországi tevékenységünk során elért sikereinket - az elmúlt több, mint 10 évben - nem csak a magyar, hanem német, angol, osztrák és svájci ügyfelink elégedettsége is bizonyítja.

Németországi cégalapitás,GmbH,GbR,Székhelyszolgáltatás,Német cégesautó

Németországi cégalapitás,GmbH,GbR,Székhelyszolgáltatás,Német cégesautó

Vállaljuk német székhelyű gazdasági társaságok (GmbH, UG, KG) alapításának, módosításának teljes körű ügyintézését. A cégalapítást teljes egészében megszervezzük. Elegendő, ha egyetlen egyszer elutazik, amikor is aláírja a cégalapításhoz szükséges dokumentumokat. Cégalapítás Németországban : A cégalapitását úgy szervezzük meg, hogy Önnek mindössze egy napot kell Németországban töltenie a cégalapítás végett, amikor is minden szükséges dokumentumot aláír. társaság alapítás -pénzügyi tanácsadás -banki tájékoztatás -iroda-service -eng edélyek ügyintézése -németországi bejegyzésű gazdasági társaság megalapítása -adó, pénzügyi tanácsadásban koordinálás -banki tájékoztatás, koordinálás -székhelyszolgálat, iroda-service Németországban -gépkocsi leasing, finanszírozási és adás-vételi közvetítés, forgalomba iktatás -teljes körű egyéb finanszírozási ügyintézés -gépkocsi biztosítás megkötésének ügyintézése -egyéb biztosítási ügyintézés

Országos könyvelő adatbázis

Országos könyvelő adatbázis

Gondolta volna, hogy egy vállalkozást nemcsak a gazdasági válság, hanem a rossz könyvelője is tönkre tudja tenni? A Könyvelő adatbázisban olyan elhivatott könyvelők találhatóak, akik tagjai a Könyvelőiroda-Vezetők Klubjának. Mint Klubtag folyamatosan szakmáznak egymással a levelező-fórumokon és klubdélutánokon képzik tovább magukat. Egyes könyvelőirodák bérszámfejtéssel, adótanácsadással és könyvvizsgálattal is foglalkoznak.

Tuti menü