Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hivatalos cégkeresők képes leírás - Cégkereső.tlap.hu
részletek »

Hivatalos cégkeresők - Cégkereső.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegkereso.tlap.hu » Hivatalos cégkeresők
Keresés
Találatok száma - 6 db
Cegfürkész - cégkereső

Cegfürkész - cégkereső

Összes hazai cég! Online cégkereső: tevékenység, cím, cégnév, adószám szerint. Letölthető céglista, címlista, céginformáció, cégkivonat. Cégkereső - az összes bejegyzett magyar cég a Cégfürkészen A CégFürkész cégkereső szolgáltatás mintegy 900 000 - Magyarországon bejegyzett cég fontosabb adatait tartalmazza - cégnév, székhely, főtevékenység, offshore kapcsolatok, árbevétel, létszám, mérleg szerinti eredmény, kapcsolt, személyek, cégek, stb... Céglista, címlista A Cégfürkész többfajta, lekérdezést biztosít; cégnév, székhely címe, pénzügyi, gazdasági adatok és több más céginformáció alapján, akár összetett kereséssel is. A lekérdezés eredménye lista, amely a megtalált cégek számos adatát mutatja táblázatos formában. Egyedileg kérhetjük, mely információk jelenjenek meg az alapinformációkon mellett, pl. létszám, offshore kapcsolat, alapítás dátuma. Egyedi cég részletes adatai A cégkereső szolgáltatás díjmentes. Lekérdezés eredményeként céglistát kapunk, ebből bármely céget kiválasztva, részletes információkat kapunk. Az alapinformációk (cégnév, cím, adószám, főtevékenység, cég státusza ) térülés nélkül megjelennek. További prémium információk, pl. offshore kapcsolat, árbevétel.

Céghírek - CompLex - Cégkereső

Céghírek - CompLex - Cégkereső

A CompLex Kiadó korábban KJK-Kerszöv, Magyarország legnagyobb jogi és adóügyi kiadója. A Jogtár, az Adó lapok, szakkönyvek kiadója és céginformáció szolgáltató. A CompLex Kiadó Magyarország egyik legnagyobb céginformációs szolgáltatója. Ingyenes és fizetős szolgáltatásainkkal segítjük az üzleti döntéshozókat. A Céginfó kiadványunk egy olyan gazdasági információs és elemző rendszer, amely átfogó képet ad a magyar gazdaság szinte egészéről CompLex Cégkereső Az adatbázisban az összes működő és már nem működő cég három adata található: a cég neve, cégjegyzékszáma, és adószáma. Az adatbázis az elektronikus cégközlöny adatain alapul.

Céginformáció, Mérleg, Cégkivonat online

Céginformáció, Mérleg, Cégkivonat online

Online cégkivonat, céginformáció, mérleg, stb. megrendelése online. Cégkivonat A hiteles cégkivonat elektronikus dokumentum, mely a cég hatályos adatait tartalmazza. Az elektronikus cégkivonat fájl formátuma html, mely egyszerű web-böngészővel megtekinthető. A hiteles cégkivonatot fizetés után rendszerünk elküldi a megadott e-mail címre. Ezen az oldalon megtekinthet egy hiteles cégkivonat - mintát. A képen látható hiteles cégkivonat csupán illusztráció, az egyes cégek cégkivonat felépítése eltérhet egymástól. Mérlegadatok Az éves mérlegadatokat az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM) Céginformációs Szolgálata három részben szolgáltatja: Eredmény kimutatás: egy adott időszakra vonatkozóan, összevontan mutatja meg a vállalkozás bevételeit, ráfordításait, valamint az adózott és a mérleg szerinti eredményt. Mérleg: olyan kimutatás, amely egy adott időpontra vonatkozóan bemutatja a vállalkozás vagyonának összetételét (eszközök), valamint ezeknek a vagyonelemeknek a finanszírozási forrását (források). Kiegészítő melléklet: tartalmazza mindazokat a kiegészítő információkat, amelyek szükségesek a mérleg és eredmény kimutatás megértéséhez.

Cégtaláló - cégkereső

Cégtaláló - cégkereső

Cégkivonat, cégmásolat, mérleg, céginformáció 3perc alatt az összes magyar cégről. Cégbírósági adatok online elérése. Hiteles cégkivonat azonnal letölthető! A CégTalálóról: Hiteles cégadat: Cégkivonat, cégmásolat, mérleg, céginformáció 3perc alatt az összes magyar cégről. Cégbírósági adatok online elérése az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs adatbázisából, regisztráció nélkül Hiteles cégkivonat, E-hiteles (elektornikus aláírással ellátott .es3 kiterjesztésű) és közhiteles (pecsétes) cégkivonat, cégbíróság által nyilvántartott cégdokumentumok Hiteles cégkivonat azonnal letölthető Közhiteles cégkivonat postán, vagy Budapesten és környékén 24 órán belül, futárral kiszállítva A cégadatbázis az összes bejegyzett magyar céget tartalmazza Folyamatosan frissített, hatályos céginfó Ingyenes cégböngészés, cégellenőrzés a cégjegyzékben

IRM - cégszolgálat - cégkereső

IRM - cégszolgálat - cégkereső

Üdvözöljük az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 'online' ingyenes céginformációs szolgáltatásának honlapján! Ezen a honlapon INGYENESEN megismerhetőek a megyei (fővárosi) cégbíróságokon vezetett cégjegyzékben szereplő alábbi adatok: I) Az adatok lekérdezésének időpontjában, a cégjegyzékben szereplő adatként ismerhető meg a cég fennálló vagy törölt: a) cégjegyzékszáma, b) cégneve, c) székhelye, d) telephelye, e) fióktelepe, f) főtevékenysége, g) jegyzett tőkéje, h) adószáma, i) továbbá az, ha a cég felszámolási vagy végelszámolási eljárás alatt áll. II) A hét első napján frissített adatként ismerhető meg: a) a cég cégjegyzékben szereplő valamennyi fennálló adata (tárolt cégkivonat), valamint a bejegyzési (változásbejegyzési) kérelem elektronikusan rögzített, még be nem jegyzett adatai, b) csoportosított céginformációként a jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, vagy egyéb szervezet cégtulajdonosi (tagi, részvényesi) minősége, képviseleti jogosultsága

OPTEN Kft. - céginformáció

OPTEN Kft. - céginformáció

Az Opten Kft. jogi és céginformációt nyújt Törvénytár, Cégtár, Mérlegtár, Cégelemzés, Követelés-nyilvántartó, illetve marketingadatbázis szolgáltatásain keresztül. A 100%-ig magyar tulajdonú Opten Informatikai Kft. a hazai üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője, termékeivel és szolgáltatásaival több mint 13 éve áll ügyfelei rendelkezésére. Célunk a vállalkozások, a költségvetési intézmények és a non-profit szervezetek kiszolgálása megbízható gazdasági, marketing és jogi információkkal. Valamint a lehető legpontosabb és legteljesebb körű cég-, követelés- és pénzügyi beszámoló adatok (5 évre visszamenőleg) szolgáltatása. Ügyfeleink naprakész, megbízható és minőségi adatokhoz jutnak szolgáltatásaink segítségével, amelyek ismeretével csökkenthetik vállalkozásuk pénzügyi kockázatát és növelhetik árbevételüket. A konkurenciát megelőzve immár hét éve működik TÖRVÉNYTÁR és CÉGTÁR rendszerünk teljes körű online verziója, 2005-ben pedig hazánkban először -megelőzve a Magyar Államot - ingyenesen elérhetővé tettük mindenki számára a teljes hatályos magyar joganyagot a FigyelőNet és a VG gazdasági portálokon. Számunkra a megbízhatóság és a minőség kiemelt fontosságú.

Tuti menü