Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégkereső linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Cégkereső képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: cegkereso.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 105 db
197 Szakmai Tudakozó - Cégkereső

197 Szakmai Tudakozó - Cégkereső

197 Szakmai Tudakozó - Cégkereső Cégünk 1998-ban telefonos tudakozóként kezdte meg működését, Magyarországon elsőként a tudakozó szolgáltatás területén. Célunk az ügyfelek pontos, naprakész információval való kiszolgálása mind a gazdasági, mind a lakossági szférában, továbbá az is, hogy adatbázisunkban csak jól prosperáló, minőségi cégek szerepeljenek. Szolgáltatásunk 2 irányú: Telefonos direkt kiajánlás mindenkinek az év 365 napján 08 - 20 óráig Internetes kiajánlás szakmai kereső oldalunkon keresztül: www.197.eu Miért a 197 Szakmai Tudakozó? Mert a 197 Szakmai Tudakozó 1986 óta működik Magyarországon, ezzel a legrégebbi és az egyik legnagyobb hazai tudakozó. Mert a weblapunkat szponzoráljuk a Google-nél, ezért az összes tudakozóval, cégkeresővel szemben mi a legelső helyen jelenünk meg. Ezen felül Partnereinknek egyéni szponzorációt tudunk ajánlani. Mert limitált számú céget regisztrálunk, ami azt jelenti, hogy egy területről adott tevékenységi körben korlátozott mennyiségű vállalkozás van jelen. Mert folyamatosan mérjük Ügyfeleink elégedettségét és Partnereink több, mint 85%-a évről-évre újra szerződést köt velünk.

Adótanácsadók Egyesülete

Adótanácsadók Egyesülete

Adótanácsadók Egyesülete Az egyesületet 1990-ben 28 adózással és könyvvitellel foglalkozó magánszemély alapította. Tagok lehetnek az egyéni vállalkozók, korlátolt felelősségű társaságok, betéti társaságok, részvénytársaságok, valamint egyéb vállalkozási formában működő szervezetek, akiknek van adótanácsadó, adószakértő, okleveles adószakértő, könyvvizsgáló, mérlegképes könyvelő tagja, alkalmazottaik, és azok is, akik az előbb említett szervezeten kívül önállóan gyakorolják a szakmát. Az Egyesület az adótanácsadók és könyvvitellel foglalkozó tagjainak, valamint ezek ügyfeleinek szakmai és érdekképviseletét látja el Területi szervezeteink működnek Debrecenben, Kecskeméten, Pécsett, és Győrben, ahol az adott területi problémák megoldására, rendszeres előadásokkal, konzultációval segítik a tagokat.

Ajtónyitás zárnyitás

Ajtónyitás zárnyitás

Ajtónyitás és zárnyitás végzése Budapesten. Nyílászárók zárszerkezeteinek felnyitása modern eszközökkel, ha a betörők megrongálták a zárszerkezetet, ha beletört a zárba a kulcsa, vagy bármi más okból, ha a lakásába nem tud behatolni. Amennyiben az ajtó nem nyílik ki, sokan pánikba esnek. Amennyiben egy ajtón nem tudunk keresztülhatolni, pláne ha ez az ajtó lakásunk bejáratának ajtaja, félelem tör ránk és számos negatív gondolat fut át a fejünkön. Amennyiben a baj megtörténik, bármilyen oknál fogva hívja telefonon ajtónyitáshoz felállított ügyfélszolgálatunkat, mely után a szakember a helyszínre siet és rendbe teszi a zárszerkezetet, hogy Ön otthonába be tudjon menni, vagy ki tudjon jönni onnan. Zárszerelő kollégánk nagyszerű tapasztalatával és garanciákkal javítjuk meg a nyílászáróban esett károkat.

Apróhirdetés Ingyen - Szolgáltatás kereső és hirdető

Apróhirdetés Ingyen - Szolgáltatás kereső és hirdető

Apróhirdetés ingyen - Ingyenes apróhirdetés feladás magánszemélyek és cégek számára is egyaránt korlátlan számban. Apróhirdetési rovat között ingyenes böngészés. Az általános témákon felül itt adható fel hirdetés, és böngészhető az Agrár, Vadász, Horgász, az Ingyen játékok között. Természetesen megtalálható Ingatlan, jármű, állás, elektronika és sok más ingyenes apróhirdetés. Apróhirdetés Ingyen . hu

Autóhitel Centrum

Autóhitel Centrum

Olcsó autóhitelt keres, vagy személyi hitelt szeretne, de a legjobb feltételekkel? Nem tudja, hova forduljon? Országos hálózatunk munkatársai segítenek megoldani hitelgondjait: rossz hitelét kiváltjuk, alacsony kamatú személyi hitelhez juttatjuk, BAR-listás problémákra is tudunk megoldást. Ne keressen tovább, megtalálta a legjobb oldalt a legjobb autóhitelekkel és autólízingekkel. Autóhitel kalkulátorunk garantálja, hogy ön nem vesz zsákba macskát, nincsenek rejtett költségek, utólagos díjak. Megbízható, gyors hitelügyintézés bárhol Magyarországon.

Balatoni Infó

Balatoni Infó

Célunk: hogy minden korosztály megtalálja a neki megfelelő kikapcsolódási lehetőséget Balatonon. Ennek megfelelően igyekeztünk széles tartalmat biztosítani mind látogatóinknak, mind üzleti partnereinknek. Olyan cégeknek, szolgáltatóknak ajánljuk oldalunkat, akik szívesen mutatják be magukat, termékeiket, szolgáltatásaikat Közösségi Portálunkon. Megtalálható az oldalon: szálláshelyek, utazási ajánlatok, szórakozóhelyek, disco, casino, kávézó, pub, éttermek, pizzériák, mozik, színházak, kiállítások, kirándulás, látnivalók, programok, koncertek, fesztiválok, rendezvények, szabadidő központok, sport, fürdők.

Borsodi, miskolci cég katalógus, cégkereső

Borsodi, miskolci cég katalógus, cégkereső

Üzleti partnert, vagy valamilyen terméket, szolgáltatást keres Borsod megyében, vagy a megyeszékhelyen, Miskolcon? Látogasson el a BorsodiCeg portálra. Regisztrálja Ön is vállalkozását, ha Borsod megyében vannak érdekeltségei. A regisztráció csupán 5 perc és utána várhatja a megrendelőket, építheti kapcsolatait.

Budapesti Cégkereső és Hirdetési portál!

Budapesti Cégkereső és Hirdetési portál!

Budapesti szakmai kereső portál! Szaklista portálunk megalkotásával azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy ne csak azok kerülhessenek be ebbe az adatbázisba, akik rendelkeznek már saját weboldallal, hanem azok is akiknek jelenleg még nincs ilyen. Ezeknek az ügyfeleinknek a regisztráció során megadott adatai alapján mi generálunk egy egyszerű weboldalt, ahol fényképpel és részletes információkkal mutathatják be magukat az érdeklődőknek, vagyis azoknak a látogatóknak, akik a keresés során rájuk találnak. Saját weboldallal még nem rendelkező ügyfeleinknek igény esetén készítünk saját többlapos bemutatkozó weboldalt is. Erről bővebben itt olvashat. A portálon a regisztráció teljesen ingyenes!!! Tehát Önnek nem kerül semmibe, hogy cégét, vagy vállalkozását rajtunk keresztül is népszerűsítse, kínálja szolgáltatásait. A regisztráció egy űrlap kitöltésével gyorsan elvégezhető, valamint adatait a későbbiek folyamán egyszerűen és gyorsan tudja módosítani is, a regisztráció után kapott jelszó segítségével ehhez csak Ön férhet hozzá ...

Budapesti Infó

Budapesti Infó

Célunk: egyszerűen és gyorsan hozzáférhető információs adatbázis létrehozása, amely segítséget nyújt a Budapest lakóinak, kiválasztva a számukra legjobb cégeket, és igényeiknek legmegfelelőbb megoldásokat és hogy az adott cégről minden információ megtalálható legyen. Több komplex adatbázisunk van, amely a Budapesten működő vállalkozókat, vállalkozásokat tevékenységi körük szerint tartja nyilván. Több mint 600 tevékenységi kör található meg az oldalon. Elsősorban a 14-70 éves korosztálynak kívánunk egy át fogó szolgáltatást nyújtani, hogy különösebb utánjárás nélkül, minden lehetőségről egy helyen tudjanak tájékozódni. Tematikájában az oldal egy rendszeresen frissülő hírbázisra épül, mely alapjaiban a partnereinktől kapott PR, vagy infócikkekből áll, kiegészülve saját híranyagainkkal. Ezek mellett a szerződött partnereinket tevékenységük szerint csoportosítva, külön al- oldalainkon mutatjuk be, ahol lehetőséget biztosítunk a felhasználóinknak a partnereinkkel történő közvetlen kapcsolatfelvételre.

Hirdetés
Cégadatbázis - cégkereső

Cégadatbázis - cégkereső

Cégadatbázis Tudakozó Fő célunk, hogy folyamatosan szélesedő elektronikus piacon cége, vállalkozása számára megteremtsük a versenyelőny megszerzésének lehetőségét. A Cégadatbázis Tudakozó másabb, mint az önök által ismert cégadatbázisok. Több mint egy cégadatbázis, ugyanis a vállalkozásokat nem ömlesztve tárolja internetes portálján, hanem kategorizálva hirdeti partnereit, adatbázisában. Napjainkban a papíralapú hirdetési formák fokozatosan és egyre gyorsuló visszaszorulása figyelhető meg. Nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy a nem is olyan távoli jövőben az elektronikus hirdetés teljes mértében uralni fogja a reklám piacot, a hagyományos hirdetési formával szemben. Cégadatbázis Cégkereső

Cégadatbázis, cégkereső, ajánlatkérő rendszer, Ingyenes

Cégadatbázis, cégkereső, ajánlatkérő rendszer, Ingyenes

Cégadatbázis, cégkereső, ajánlatkérő rendszer vállalkozásoknak, cégeknek ingyenes regisztrációval. Üdvözöljük a cegonline.com-on! Weboldalunk célkitűzése egy olyan - szolgáltatásait folyamatosan bővítő - internetes cégadatbázis működtetése, ahol: a vállalkozások egyedülálló módon bármikor, rugalmasan módosíthatják tevékenységi köreinek, termékeik, szolgáltatásaik, telephelyeik, területi képviselőinek listáját a cégbemutatón keresztül többet is megtudhat az adott vállalkozásról az ingyenes alapregisztráción keresztül bármely vállalkozás részese lehet a rendszernek.

cegadatbazis.COM - cégkereső, cégadatbázis, cégkeresés,

cegadatbazis.COM - cégkereső, cégadatbázis, cégkeresés,

Üdvözöljük a Cegadatbazis.COM rendszerben! A Portál célja az, hogy a magyarországi vállalkozásokat, cégeket, szervezeteket egy adatbázisba gyűjtse, és adataikat mindenki számára elérhetővé tegye. Ezt a lehetőséget kínáljuk fel Önnek is! Bizonyára Ön is találkozott már azzal a problémával, hogy egy adott tevékenységgel foglalkozó céget / szervezetet / vállalkozást keresett, de sehol sem találta meg az Önnek megfelelőt. Ilyenkor az ember hova is fordulhat? Elővehet különböző nyomdai kiadványokat, hirdetési újságokat, magazinokat. Ezek azonban nem naprakészek. Nem biztos, hogy megleli ezen a módon az Ön által keresett vállalkozást. További problémát jelenthet az, ha egy lakhelyétől / székhelyétől távoli településen keres. Tegyük fel, szolgáltatási / értékesítési területe eddig Pest-megyére határolódott, azonban szeretné bővíteni ügyfélkörét, és a soprioniakat venné célba. Vajon hogyan juthat információhoz az adott megyében található vállalkozásokról? Újságok? Folyóiratok? Közlönyök? Internet?... Igen, Internet! Rendben, de ott hol? Mit és hogyan, merre, hol keressen? Mi tudjuk a megoldást... Itt! cégkereső, cégadatbázis, cégkeresés, cég, vállalkozás, vállalkozás-kereső

Cégalapítás Németországban

Cégalapítás Németországban

Ha német vagy nemzetközi jogi vonatkozású ügye szakszerű kezelése az átlagos német eljárási jogosultságú ügyvéd (ún. Rechtsanwalt) képesítését meghaladó különleges szaktudást igényel, kérdezzen minket. Nürnbergi bejegyzett ügyvédi társaságunk német-magyar ügyvédei - akik a magyar anyanyelvi szintű nyelvtudásukon túl, nemzetközi kereskedelmi, társasági jogi, adójogi és büntetőjogi szakügyvédi kvalifikációval rendelkeznek (ún. Fachanwalt) - a nürnbergi Városháza épületében állnak rendelkezésére. A kereskedelmi és társasági jogi, adójogi, illetve büntetőjogi szakügyvédi cím viselését az illetékes német ügyvédi kamara kizárólag azon német ügyvédek részére engedélyezi, akik az adott jogterületen egy speciálisan szabályozott minősítési eljárás keretében - egy vizsgasorozattal záródó, sikeresen elvégzett elméleti képzésben való részvétel mellett, több éves, intenzív gyakorlati tapasztalatukat igazolva - bizonyítják alkalmasságukat.

Cégalapítás rejtett költségek nélkül

Cégalapítás rejtett költségek nélkül

Cégalapítás, cégmódosítás, székhelyszolgáltatás, végelszámolás kedvező áron, rejtett költségek nélkül. A kedvező ár nem jelent engedményt a minőségből. Felkészült ügyvédi és irodai háttér, sokéves tapasztalat gondoskodik a sikeres ügymenetről. A Cégjog.net minden tájékoztatást megad Önnek cége alapításával kapcsolatban. A döntését ne bízza a véletlenre: jöjjön el hozzánk egy ingyenes konzultációra, tudjon meg minden információt elkötelezettség nélkül.

Cégalapítás szlovákiában

Cégalapítás szlovákiában

A G-PROGRESS 2002-ben alakult vámügyintéző szolgáltatásokat közvetítő irodaként. 2006-ban az iroda tevékenységi köre kibővült, jelenleg főleg kereskedelmi társaságok alapításával és kapcsolódó szolgáltatások biztosításával foglalkozik. Ügyfeleink számára komplex szolgáltatást nyújtunk az első (térítésmentes) konzultációtól a szükséges dokumentumok, iratok elkészítésén át a társaság cégbírósági bejegyzéséig, illetve az adóhivatali regisztrációig . A szolgáltatásaink azonban a bejegyzéssel nem érnek véget. Az ügyféllel való törődés a társaság megalapítása után is folytatódik. Ügyfeleink igénybe vehetik az iroda kiegészítő szolgáltatásait is, pl. officehousing, tolmácsolás - fordítás, piackutatás.....stb. cégalapítás, szlovákiában, cégalapítás, , cég alapítás, cégalapítás szlovákiában, kft alapítása, g-progress, könyvelés

Cégalapítás, Kft alapítás portál

Cégalapítás, Kft alapítás portál

Egy cég megalapításának kapujában rengeteg megválaszolatlan kérdés merül fel. Induláskor még nincs bevétel, ilyenkor minden forintnak helye van, nem dobálhatjuk ki a pénzt az ablakon. Fontos, hogy a cégalapítás költsége ne legyen túl magas, de még fontosabb, hogy utána is alacsony áron kapja meg a cég a működéséhez szükséges jó minőségű szolgáltatásokat. A Cégszolgálat Kft. könyvelési, székhelyszolgáltatási, adókímélő csomagjaival Ön rengeteget spórolhat

Cégbank - cégadatbázis, cégkereső, céginfo

Cégbank - cégadatbázis, cégkereső, céginfo

Regisztráció Vállalatok, vállalkozások, szervezetek, intézmények regisztrációját fogadjuk el. A regisztráció feltétele, regisztrációs adatok, pontos megadása. Egyszerre több tevékenység vagy kulcsszó is megjelölhető. A CÉGBANK fenntartja magának a jogot, hogy indoklás nélkül regisztrációt elutasítson. Regisztráció menete: Regisztrációs adatlap pontos kitöltése Regisztráció aktiválása Kérjük ezek után a regisztrációs díjat 8 napon belül utalja át! Az összeg számlánkra történő megérkezésekor állítjuk ki a számlát . Tevékenységünk kucsszavakban: Tudakozó, magyarországi tudakozó, cégkereső, cégtudakozó, adatbázis, cégadatbázis, linkgyűjtemény, cégkatalógus, hirdetési lehetőség.

Tuti menü