Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szövetségek, intézetek képes leírás - Cégkereső.tlap.hu
részletek »

Szövetségek, intézetek - Cégkereső.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegkereso.tlap.hu » Szövetségek, intézetek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Adótanácsadók Egyesülete

Adótanácsadók Egyesülete

Adótanácsadók Egyesülete Az egyesületet 1990-ben 28 adózással és könyvvitellel foglalkozó magánszemély alapította. Tagok lehetnek az egyéni vállalkozók, korlátolt felelősségű társaságok, betéti társaságok, részvénytársaságok, valamint egyéb vállalkozási formában működő szervezetek, akiknek van adótanácsadó, adószakértő, okleveles adószakértő, könyvvizsgáló, mérlegképes könyvelő tagja, alkalmazottaik, és azok is, akik az előbb említett szervezeten kívül önállóan gyakorolják a szakmát. Az Egyesület az adótanácsadók és könyvvitellel foglalkozó tagjainak, valamint ezek ügyfeleinek szakmai és érdekképviseletét látja el Területi szervezeteink működnek Debrecenben, Kecskeméten, Pécsett, és Győrben, ahol az adott területi problémák megoldására, rendszeres előadásokkal, konzultációval segítik a tagokat.

FAGOSZ

FAGOSZ

A FAGOSZ gazdasági érdekképviselet a faipar, a fakereskedelem és az erdőgazdálkodás területén. FAGOSZ is a professional federation in the fields of wood industries and trade, i.e. forestry. A FAGOSZ gazdasági érdekképviselet a faipar, a fakereskedelem és az erdőgazdálkodás területén. FAGOSZ is a professional federation in the fields of wood industries and trade, i.e. forestry. A FAGOSZ gazdasági érdekképviselet a faipar, a fakereskedelem és az erdőgazdálkodás területén. FAGOSZ is a professional federation in the fields of wood industries and trade, i.e. forestry.

Magyar Könyvvizsgálói Kamara

Magyar Könyvvizsgálói Kamara

A gazdasági élet szereplői hosszú idő után - a rendszerváltás idején - találkoztak itthon újra a korábban hazánkban is jól ismert szavakkal: könyvvizsgálat, könyvvizsgáló. A szakma mintegy negyvenéves Csipkerózsika-álomból ébredt, majd szervezte és építette fel magát. Alapos előkészítés után 1997-ben megszületett a könyvvizsgálatról és a kamaráról szóló törvény, s ugyanabban az évben - jelentős közfeladatokkal felruházva - létrejött a Magyar Könyvvizsgálói Kamara. A gazdasági társaságokról szóló törvény a társaságok törvényes működésének első számú biztosítékaként tekint a könyvvizsgálóra. Természetesnek tartjuk, hogy a pénz és tőkepiaci törvények ugyancsak jelentős szerepet szánnak a könyvvizsgálatnak. A Magyar Könyvvizsgálói Kamarának erre a szerepkörre kellett felkészítenie - a ma már több mint 5000 regisztrált magánszemélyből és mintegy 2000 nyilvántartásba vett társaságból álló - tagságát. A kamarai önkormányzati szabályok megalkotása, a működés feltétel- és kapcsolatrendszerének kiépítése befejeződött. Az uniós csatlakozáshoz közeledve a kamara - a nemzetközi szervezetek ma már teljes jogú tagjaként - egyre intenzívebben kapcsolódik be a szakma nemzetközi vérkeringésébe, a t

NymE-ERFARET Nonprofit Kft.

NymE-ERFARET Nonprofit Kft.

Az intézet számára fontos, hogy a hazai fiatal kutatók tudására építve tudatosítsuk: a fenntartható növekedéshez az innováción keresztül vezet az út. Ezért kívánunk olyan országos tudásközponttá kíván válni mind a 3D alkalmazások, mind az erdészeti és faipari kutatás-fejlesztés területén, mely elősegíti partnereink fenntartható növekedését.

ThermoShield

ThermoShield

A nyolcvanas évek derekán a NASA* fejlesztőmérnökei nagy feladattal küzdöttek éppen. Az űrsiklók fejlesztésén dolgoztak, amikor is a Föld légkörének átlépésekor keletkezett 1700 fokos hőt szerették volna a gép utasterén kívül tartani. * (NASA a festék különleges hatását biztosító adalék kifejlesztésében közvetlen szerepet játszott)A nyolcvanas évek derekán a NASA* fejlesztőmérnökei nagy feladattal küzdöttek éppen. Az űrsiklók fejlesztésén dolgoztak, amikor is a Föld légkörének átlépésekor keletkezett 1700 fokos hőt szerették volna a gép utasterén kívül tartani. * (NASA a festék különleges hatását biztosító adalék kifejlesztésében közvetlen szerepet játszott)A nyolcvanas évek derekán a NASA* fejlesztőmérnökei nagy feladattal küzdöttek éppen. Az űrsiklók fejlesztésén dolgoztak, amikor is a Föld légkörének átlépésekor keletkezett 1700 fokos hőt szerették volna a gép utasterén kívül tartani. * (NASA a festék különleges hatását biztosító adalék kifejlesztésében közvetlen szerepet játszott)A nyolcvanas évek derekán a NASA* fejlesztőmérnökei nagy feladattal küzdöttek éppen. Az űrsiklók fejlesztésén dolgoztak, amikor is a Föld légkörének átlépésekor keletkezett 1700 fokos hőt szerették volna a gép utasterén kívül tartani. * (NASA a festék különleges hatását biztosító adalék kifejlesztésében közvetlen szerepet játszott)

Vállalkozás-Védelmi Szervezet Egyesület

Vállalkozás-Védelmi Szervezet Egyesület

Vállalkozás-Védelmi Szervezet Egyesület A Vállalkozás-Védelmi Szervezet Egyesület Magyarország első olyan non-profit civil kezdeményezése, mely vállalkozások jogvédelmét tűzte ki céljául. A V.V.SZ. Egyesület Elnöke, Szabó Gábor 22 éve vállalkozó, így ő maga is tapasztalta, mennyire kiszolgáltatott helyzetben vannak azok a vállalkozók, kik nem kapták meg bérüket. Vállalkozók ezreit tette tönkre az évekig is eltartó pereskedés és a magas járulékok, miket be kell fizetni a (szerencsés esetben megkapott) munkabérükből. E sűrűn előforduló probléma kiküszöbölése érdekében létre alakult ezen egyesület, melynek célja, hogy iparágtól függetlenül létrejöjjön egy olyan hálózat, mely azokat a vállalkozásokat foglalja magában, kik egyrészt korrektebbé szeretnék tenni munkájukat, másrészt biztosítva szeretnének lenni afelől, hogy megkapják bérüket. A V.V.SZ. a hazai berkekben teljesen újdonságnak számító, megbízható vállalkozókból álló kapcsolatrendszert teremt és nyújt nekik jogvédelmet. Egész Európa területéről szeretettel várjuk az együttműködni kívánó vállalkozásokat, szervezeteket!

Tuti menü