Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Üzleti cégkeresők képes leírás - Cégkereső.tlap.hu
részletek »

Üzleti cégkeresők - Cégkereső.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegkereso.tlap.hu » Üzleti cégkeresők
Keresés
Találatok száma - 35 db
197 Szakmai Tudakozó - Cégkereső

197 Szakmai Tudakozó - Cégkereső

197 Szakmai Tudakozó - Cégkereső Cégünk 1998-ban telefonos tudakozóként kezdte meg működését, Magyarországon elsőként a tudakozó szolgáltatás területén. Célunk az ügyfelek pontos, naprakész információval való kiszolgálása mind a gazdasági, mind a lakossági szférában, továbbá az is, hogy adatbázisunkban csak jól prosperáló, minőségi cégek szerepeljenek. Szolgáltatásunk 2 irányú: Telefonos direkt kiajánlás mindenkinek az év 365 napján 08 - 20 óráig Internetes kiajánlás szakmai kereső oldalunkon keresztül: www.197.eu Miért a 197 Szakmai Tudakozó? Mert a 197 Szakmai Tudakozó 1986 óta működik Magyarországon, ezzel a legrégebbi és az egyik legnagyobb hazai tudakozó. Mert a weblapunkat szponzoráljuk a Google-nél, ezért az összes tudakozóval, cégkeresővel szemben mi a legelső helyen jelenünk meg. Ezen felül Partnereinknek egyéni szponzorációt tudunk ajánlani. Mert limitált számú céget regisztrálunk, ami azt jelenti, hogy egy területről adott tevékenységi körben korlátozott mennyiségű vállalkozás van jelen. Mert folyamatosan mérjük Ügyfeleink elégedettségét és Partnereink több, mint 85%-a évről-évre újra szerződést köt velünk.

Budapesti Cégkereső és Hirdetési portál!

Budapesti Cégkereső és Hirdetési portál!

Budapesti szakmai kereső portál! Szaklista portálunk megalkotásával azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy ne csak azok kerülhessenek be ebbe az adatbázisba, akik rendelkeznek már saját weboldallal, hanem azok is akiknek jelenleg még nincs ilyen. Ezeknek az ügyfeleinknek a regisztráció során megadott adatai alapján mi generálunk egy egyszerű weboldalt, ahol fényképpel és részletes információkkal mutathatják be magukat az érdeklődőknek, vagyis azoknak a látogatóknak, akik a keresés során rájuk találnak. Saját weboldallal még nem rendelkező ügyfeleinknek igény esetén készítünk saját többlapos bemutatkozó weboldalt is. Erről bővebben itt olvashat. A portálon a regisztráció teljesen ingyenes!!! Tehát Önnek nem kerül semmibe, hogy cégét, vagy vállalkozását rajtunk keresztül is népszerűsítse, kínálja szolgáltatásait. A regisztráció egy űrlap kitöltésével gyorsan elvégezhető, valamint adatait a későbbiek folyamán egyszerűen és gyorsan tudja módosítani is, a regisztráció után kapott jelszó segítségével ehhez csak Ön férhet hozzá ...

Cégadatbázis - cégkereső

Cégadatbázis - cégkereső

Cégadatbázis Tudakozó Fő célunk, hogy folyamatosan szélesedő elektronikus piacon cége, vállalkozása számára megteremtsük a versenyelőny megszerzésének lehetőségét. A Cégadatbázis Tudakozó másabb, mint az önök által ismert cégadatbázisok. Több mint egy cégadatbázis, ugyanis a vállalkozásokat nem ömlesztve tárolja internetes portálján, hanem kategorizálva hirdeti partnereit, adatbázisában. Napjainkban a papíralapú hirdetési formák fokozatosan és egyre gyorsuló visszaszorulása figyelhető meg. Nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy a nem is olyan távoli jövőben az elektronikus hirdetés teljes mértében uralni fogja a reklám piacot, a hagyományos hirdetési formával szemben. Cégadatbázis Cégkereső

Cégadatbázis, cégkereső, ajánlatkérő rendszer, Ingyenes

Cégadatbázis, cégkereső, ajánlatkérő rendszer, Ingyenes

Cégadatbázis, cégkereső, ajánlatkérő rendszer vállalkozásoknak, cégeknek ingyenes regisztrációval. Üdvözöljük a cegonline.com-on! Weboldalunk célkitűzése egy olyan - szolgáltatásait folyamatosan bővítő - internetes cégadatbázis működtetése, ahol: a vállalkozások egyedülálló módon bármikor, rugalmasan módosíthatják tevékenységi köreinek, termékeik, szolgáltatásaik, telephelyeik, területi képviselőinek listáját a cégbemutatón keresztül többet is megtudhat az adott vállalkozásról az ingyenes alapregisztráción keresztül bármely vállalkozás részese lehet a rendszernek.

Cégbank - cégadatbázis, cégkereső, céginfo

Cégbank - cégadatbázis, cégkereső, céginfo

Regisztráció Vállalatok, vállalkozások, szervezetek, intézmények regisztrációját fogadjuk el. A regisztráció feltétele, regisztrációs adatok, pontos megadása. Egyszerre több tevékenység vagy kulcsszó is megjelölhető. A CÉGBANK fenntartja magának a jogot, hogy indoklás nélkül regisztrációt elutasítson. Regisztráció menete: Regisztrációs adatlap pontos kitöltése Regisztráció aktiválása Kérjük ezek után a regisztrációs díjat 8 napon belül utalja át! Az összeg számlánkra történő megérkezésekor állítjuk ki a számlát . Tevékenységünk kucsszavakban: Tudakozó, magyarországi tudakozó, cégkereső, cégtudakozó, adatbázis, cégadatbázis, linkgyűjtemény, cégkatalógus, hirdetési lehetőség.

Cégfürkész - hazai cégek cégkeresője

Cégfürkész - hazai cégek cégkeresője

Cégkereső - az összes bejegyzett magyar cég a Cégfürkészen A CégFürkész cégkereső szolgáltatás mintegy 900 000 - Magyarországon bejegyzett cég fontosabb adatait tartalmazza - cégnév, székhely, főtevékenység, offshore kapcsolatok, árbevétel, létszám, mérleg szerinti eredmény, kapcsolt, személyek, cégek, stb... Céglista, címlista A Cégfürkész többfajta, lekérdezést biztosít; cégnév, székhely címe, pénzügyi, gazdasági adatok és több más céginformáció alapján, akár összetett kereséssel is. A lekérdezés eredménye lista, amely a megtalált cégek számos adatát mutatja táblázatos formában. Egyedileg kérhetjük, mely információk jelenjenek meg az alapinformációkon mellett, pl. létszám, offshore kapcsolat, alapítás dátuma. Egyedi cég részletes adatai A cégkereső szolgáltatás díjmentes. Lekérdezés eredményeként céglistát kapunk, ebből bármely céget kiválasztva, részletes információkat kapunk. Az alapinformációk (cégnév, cím, adószám, főtevékenység, cég státusza ) térülés nélkül megjelennek. További prémium információk, pl. offshore kapcsolat, árbevétel, mérleg szerinti eredmény.

CéginfoNet

CéginfoNet

Internetes cégadatbázis-rendszerünk a hazai vállalkozásokat gyűjti össze megyénként, jól áttekinthető formában, és több szempont szerinti keresést biztosít az érdeklődők számára. Egy portálunk tehát egy adott megye vállalkozásait tartalmazza. A megyei bontás előnye, hogy nem zsúfolódik össze egy portálon az összes vállalkozás, így a rendszer átláthatóbb, mindenki könnyeben megtalálható. Bármilyen szolgáltatóra van szüksége, nálunk könnyedén megtalálhatja. Az első megyei oldalunk 2005-ben indult, és azóta az egész országra kiterjedő céginformációs portál-rendszerré fejlődött. A fejlesztések során arra törekedtünk, hogy könnyen kezelhető és gyors működésű legyen, melyet a folyamatos pozitív visszajelzések is igazolni látszanak.

Cégkapu - cégkereső

Cégkapu - cégkereső

Online szakmai cégkereső rendszer. Magyarországi székhelyű vállalkozások, cégek, vállalatok teljes cégadatbázisa. Több nyelvű- és térképes keresési lehetőség! Online szakmai cégkereső rendszer. Magyarországi székhelyű vállalkozások, cégek, vállalatok teljes cégadatbázisa. Több nyelvű- és térképes keresési lehetőség! A kiadónk egyike Magyarország négy telefonkönyv kiadó társaságának, és egyben közhiteles elektronikus cégadatszolgáltató. Célja, hogy összetett min&ilde;ségi szolgáltatásaival és vezet&ilde; információ- és kommunikációtechnológiai megoldásaival nem csak hazánkban, hanem egész Európában egyik legöszetettebb szolgáltatást nyújtsa. Az Internet rohamos fejl&ilde;désének köszönhet&ilde;en - nemzetközi trendeknek megfelel&ilde;en - az üzleti telefonkönyv kiadók a felhasználók igényeit követve, online is elérhet&ilde;vé tették kiadványukat, amely a mi esetünkben a cegkapu.hu webcímen érhet&ilde; el. A rendszert többéves tapasztalatok alapján építettük fel szakemberek tanácsainak figyelembevételével, hogy látogatói számára minél nagyobb hatékonysággal legyen elérhet&ilde; a keresett célirányos találatok és azokról szóló információ.

Cégkereső Plusz

Cégkereső Plusz

Mint azt mindenki tudja, hogy az internetes marketing a leghatékonyabb módja annak, hogy a Cége profilja biztosan eljusson a célszemélyhez. Ezt a legfontosabb szempontot szem előtt tartva az Cégkeresöplusz Kft és csapata a leghatékonyabb szolgáltatásokat nyújtja Önnek. Cégünk több mint 40.000 cég illetve vállalkozás adatait tartalmazza, amelyek nap-mint nap frissülnek. Bízunk abban, hogy munkatársaink szakértelme biztos segítséget nyújt abban, hogy az Ön cége a legoptimálisabb hirdetési felületet válassza, mivel Önnek is érdeke, hogy cége információi a leghatékonyabb oldalon keresztül jusson el a széles közönség felé. Honlapunk, a www.cegkeresoplusz.hu áttörést jelent a szokványos cégkeresőkhöz képest. Célunk, hogy Önt elégedettnek lássuk!

Hirdetés
Cégmester cégkereső

Cégmester cégkereső

Cégmester cégkereső Köszöntjük a Cégmester Cégkereső portálon Itt valós cégeket talál, valós adatokkal. Az oldal keresőbarát felépítésű, hogy ne csak innen találják meg a hirdetőinket, hanem a keresők segítségével is (Google, Yahoo ) Ön is bekerülhet a rendszerünkbe, amennyiben Magyarország egyik legkedvezőbb lehetőséget kínáló céginformációs portálján szeretne hirdetni. Ingyenes regisztrációra is van lehetősége, ha szeretné kipróbálni az oldal hatékonyságát! Az ingyenes hirdetésben megjelenik a cég neve, címe, tevékenységei.

Cégnyilvántartás

Cégnyilvántartás

Engedjék meg, hogy néhány mondatban ismertessük cégünket, szolgáltatásainkat, mindazt, amit nyújtani tudunk, hogy Önt és cégét versenyelőnyökhöz juttassuk. A cegnyilvantartas.com egy folyamatosan bővülő cégadatbázis, amely azért jött létre, hogy a magyar kis-és középvállalkozásokat nyilvántartsa, és biztosítsa, hogy a világhálón könnyen megtalálhatóak legyenek, ill. hogy online reklámmal segítse a vállalkozásokat, egy olyan cégadatbázisba, amelyben könnyen megtalálható. A cegnyilvantartas.com weboldalon szereplő cégek adatait folyamatosan frissítjük (akciók, speciális ajánlatok), mert célunk, hogy adatbázisunk naprakész legyen. Oldalunkon egy egyszerűen kidolgozott keresőmotor működik, aminek segítségével könnyen megtudja találni a kívánt terméket, szolgáltatást, márkát, tevékenységet. Adatbázisunkban korlátlanul megadhat minden olyan céginformációt vállalkozásával kapcsolatban, amit fontosnak tart, elérhetőségeket, tevékenységeket, szolgáltatásokat, referenciafotókat. Megsokszorozhatja cége forgalmát, népszerűsítheti vállalkozását, ha elérhető adatbázisunkban. Amennyiben még nem partnerünk, kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk.

Cégnyilvántartó - cégkereső

Cégnyilvántartó - cégkereső

Cégnyilvántartó.hu - Több, mint hasznos tudakozó! Összetett minőségi szolgáltatásaival és vezető információ- és kommunikációtechnológiai megoldásaival az egyik legösszetettebb szolgáltatást kívánja nyújtani. IRM Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban közreműködő Szolgálatának Online Céginformáció Szolgáltatója.

Cégpark - Kerüljön képbe!

Cégpark - Kerüljön képbe!

Nehezen jutnak el Önhöz az ügyfelek? Van saját weboldala, mégis nehezen találják meg Önt? Sokba kerül a folyamatos hirdetés? Az Ön célja a nagyobb bevétel? Sok energiát és időt vesz el vállalkozása népszerűsítése? Kerüljön képbe! Célunk ,hogy vállalkozása ,valamint az Ön által nyújtott minőségi termék ,illetve szolgáltatás könnyedén megtalálható legyen mindenki számára és így egy átfogó képet alkossunk Magyarország gazdasági szereplőiről!

Cégtudakozó - cégkereső

Cégtudakozó - cégkereső

A Cégtudakozó.hu oldalain több mint 80.000 kis és Nagyvállalat adatai közt kereshet. A cégkeresésen kívül azonban számos egyéb szolgáltatással, Hivatalos cégadatok olcsóbb biztosításával, Speciális üzleti tanácsadással, valamint ügyfélkörüket bővíteni kívánó vállalkozások számára egyedi céglista készítésével is foglalkozunk. Ha Ön a Cégtudakozó regisztrált ügyfele, szolgáltatásainkat kedvezménnyel veheti igénybe. Kérjük, amennyiben az Ön Cége megjelenik az oldalunkon, ellenőrizze adatai helyességét. Ha nem jelenik meg, de regisztrálni szeretné vállalkozásáta Cégtudakozó oldalaira, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Kulcsszófelhő: cégadatbázis, cégkivonat, cégadatbázisok, kivonat, céginformáció, céginformációk, céginfó

CégZseni - A zseniális cégkereső

CégZseni - A zseniális cégkereső

CégZseni - A zseniális céggyűjtemény A Cégzseni.hu online szaknévsor jellegű adatbázis, melynek elsődleges feladata, hogy összegyűjtse a Magyarországon bejegyzett cégeket és látogatóinak 100% hasznos információt szolgáltasson az általuk keresett cégekről. Céggyűjteményünk folyamatosan bővül, így napról napra több vállalkozás között böngészhet. Cégtárunk folyamatos fejlesztésére is nagy gondot fordítunk, hogy ügyfeleink legkényelmesebben, legegyszerűbben tudják hirdetni terméküket, weblapjukat, cégüket, vállalkozásukat.

eCégtár - Elektronikus cégtár

eCégtár - Elektronikus cégtár

eCégtár - Elektronikus cégtár A Cégtár, Cégkereső új szolgáltatással bővült! Regisztrálja ingyen vállalkozását a Cégtár, Cégkereső oldalán! Költse Cégtárunknál, Cégkeresőnknél hirdetési költségeit új ügyfelek megszerzésére, de csak akkor fizessen, ha az Ön potenciális vevői aktívan keresik az Ön által kínált termékeket vagy szolgáltatásokat cégtárunkban. Nincs minimális költési limit, se időbeli elkötelezettség. Az árazás megjelenés alapú, vagyis Önnek csak akkor kell fizetnie, ha a hirdetését látják az oldalunkon. A Cégtár, Cégkereső új szolgáltatásának díja 10ft+áfa/megjelenés/Cég és 15ft+áfa/megjelenés/Cég a Cégtár, Cégkereső kiemelt hirdetőjeként. Kérdéseivel keresse a Cégtár, Cégkereső munkatársait az info@ecegtar.hu e-mail címen.

Első Tudakozó - cégkereső

Első Tudakozó - cégkereső

Cégünk 2005 óta áll az internetes felhasználók szolgálatában. Fő célunk, hogy folyamatosan szélesedő elektronikus piacon cége, vállalkozása számára megteremtsük a versenyelőny megszerzésének lehetőségét. A Első Tudakozó másabb, mint az önök által ismert cégadatbázisok. Több mint egy cégadatbázis, ugyanis a vállalkozásokat nem ömlesztve tárolja internetes portálján, hanem kategorizálva hirdeti partnereit, adatbázisában. Napjainkban a papíralapú hirdetési formák fokozatosan és egyre gyorsuló visszaszorulása figyelhető meg. Nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy a nem is olyan távoli jövőben az elektronikus hirdetés teljes mértében uralni fogja a reklám piacot, a hagyományos hirdetési formával szemben. http://www.elsotudakozo.hu/bezárás

Tuti menü